Actieplan

Met deze 5 acties en de bijbehorende activiteiten ga je samen met leerlingen, ouders en schoolpersoneel kijken naar de mogelijkheden binnen jullie school. Zodat iedereen gemotiveerd is en alle hulp krijgt om de plannen uit te voeren die nodig zijn voor een Gezonde School.

Voer het plan uit

Stap 4

Voer het plan uit

Een Gezonde School staat midden in de maatschappij. Om een duurzaam plan te maken is het handig om verder te kijken dan de school zelf. In welke buurt staat jullie school? Wat is de impact van de buurt op de gezondheid van de leerlingen? Welke partijen zijn er buiten de school waarmee je kunt samenwerken? De Gezonde School Coƶrdinator is de connectie tussen het team in de school en het netwerk daarbuiten en wordt hierbij ondersteund door de adviseur van de GGD.

Met onze Netwerk routekaart krijg je inzicht in welke partners je bij jullie Gezonde School Community kunt betrekken. Je gaat het netwerk rondom de school verkennen. In de routekaart geven we suggesties voor vragen die je aan ze kunt stellen. Maar ook hoe je financiering rond krijgt voor aanpassingen binnen de school. En hoe kan de GGD jullie bijstaan met advies?

Activiteit bij Stap 4

Netwerk & Routekaart

Tijd voor actie! Met onze Netwerk routekaart breng je in kaart met welke partijen je het plan kunt uitvoeren. Je kijkt niet alleen binnen de school, maar ook naar de directe omgeving.